Wetenswaardigheden

Over de omgeving en de mogelijkheden:
De met eigen vervoer gemakkelijke bereikbaarheid, de riante (gratis) parkeerplaats, het spartelbadje voor de allerkleinsten en de speeltuin voor de wat grotere kids, de voor iedereen toegankelijke modelspoorbaan en de fantastisch mooie locatie in combinatie met ons authentieke Pannenkoekenhuis “Oude Maas” hebben al menigeen een heel prettig verblijf bezorgd op dit unieke deel van het eiland IJsselmonde.

Een dagje er tussen uit; alleen, samen, met vrienden of met hele gezin, kan bij ons in de omgeving allemaal. Denk maar aan Thermen Barendrecht, een luxe Wellnes Resort waar je de hele dag van allerlei baden kunt genieten of plattelandsmuseum annex kinderboerderij “de kleine Duiker” waar groot en klein kennis kan maken met het leven buiten de grote stad.

Wat denk je van een sportief dagje uit met een bezoek aan de nabijgelegen trimbaan of een tocht over de uitgestrekte wandel- en fietsroutes door de (als werelderfgoed bestempelde) grienden. Stadsontwikkelingsbedrijf Rotterdam realiseerde “de Blauwe verbinding” die het mogelijk maakt om van Rotterdam tot Zwijndrecht en visa versa te kanoën.

Wilt u van dit alles langer genieten dan biedt de naast ons Pannenkoekenhuis gesitueerde camping met jachthaven wellicht de oplossing.
Heeft u plannen om in clubverband iets te organiseren? Ook hierin kunnen wij van grote waarde zijn. Met regelmaat ontvangen wij wandel- en fietsverenigingen, maar wat denkt u van een start-  en/of lunchlocatie voor een rally met speciale auto’s, een tourrit met motorfietsen of oude brommers, het kan (bijna) allemaal.


Welkom!