Voor elk wat wils!

Voor het gehele overzicht, klik hier.

Bent u benieuwd naar de allergeneninformatie, dan kunt u deze hier terug vinden.

 

Allergenen

Bij ons kan je ook veilig lactose- en/of glutenvrij eten en bereiden wij wensen a la minute.
Ons bedienend personeel kunt u aanspreken bij vragen of het doorgeven van uw wensen.

Paragrafen

Oud-Hollandsche pannenkoeken

Sinds jaar en dag worden onze koeken goudgeel en knapperig gebakken naar een authentiek en bijna antiek recept. Zoet, hartig of gewaagd zoals onze ‘van Gogh’ met o.a. vers fruit en likeur. Wij bakken meer dan 40 soorten pannenkoeken en dan hebben we onze internationale pannenkoeken, zoals de ‘Mexicaanse’, nog niet benoemd. Keuze genoeg!

Image
Oud-Hollandsche pannenkoek

Pizza-Pannenkoeken

Met enige trots kunnen we melden dat wij de pioniers zijn op het gebied van de Pizza –Pannenkoek. De oud Hollandsche versnapering belegd met Mediterrane ingrediënten en Italiaanse kruiden, met kaas overbakken in de oven. Een ware smaaksensatie en een succesverhaal vanaf het begin. Moderne Italiaanse allure in onze oud Hollandsche ambiance.

Image
Pizza pannenkoek

Overige gerechten

Op onze menukaart staan aardig wat alternatieven voor lunch en diner. Zorgvuldig samengesteld waarbij wij ook het “lijntje” in de gaten houden. We serveren lekkere warme soep, stokbrood met warm of koud beleg en uiteraard diverse uitsmijters. Iets uitgebreider kan ook zoals ‘Grootvaders klok’: het zgn ‘twaalf uurtje’.

Image
Overige gerechten

Vegetarische gerechten

Vanwege de grote vraag naar vegetarische gerechten voeren wij naast de ‘normale’ kaart ook een vegetarische menukaart. Keuze uit soep, salade tot en met een pizza-pannenkoek. Wij gebruiken o.a. ingrediënten van de vegetarische slager. Het is wat het is; vlees noch vis!

Image
Vegetarische gerechten

Voor de kleintjes

De kleintjes kunnen kiezen uit 2 kindermenu’s met een ijsje na en zelfs voor de allerallerkleinsten hebben wij diverse smaken Olvarit babyvoeding in huis. Een leuke kleurplaat met potloden ligt voor ze klaar ter vermaak tot jullie bestelling klaar is. Al sinds jaar en dag een goede combinatie met de dienstregeling van het naast gesitueerde modelspoortreintje, spartelbadje of de in de buurt gelegen kinderboerderij de Kleine Duiker.

Image
Voor de kleintjes

IJsspecialiteiten

Deze heerlijke traktaties passen natuurlijk perfect als toetje na een pannenkoek. Wij zijn er trots op dat buiten het ruime assortiment ook de presentatie van de coupes enthousiaste
reacties opleveren. Zoals de nagerechten op de menukaart staan afgebeeld krijgt u deze echt. Vaak geïmiteerd, zelden overtroffen! Klinkt ‘Tropische Droom’ niet tot de verbeelding? Voldoende ijsspecialiteiten om uit te kiezen plus diverse smaken milkshakes!

Image
Ijsspecialiteiten

Borrelgarnituren

Kaas, worst, olijven, vlammetjes, breekbrood met smeersels en uiteraard staan ook de bitterballen op de kaart. Favoriet van velen: een bourgondische Bittergarnituur met een combinatie van het bovengenoemde en bijbehorende dips. Heerlijk voor bij de borrel, als voorafje of bij alleen lekkere trek.

Image
Borrelgarnituur

Dranken e.d.

Even bijkomen met een kopje koffie, cappuccino of een koffiespecialiteit zoals Ierse Koffie? Eventueel vergezeld met een stuk appeltaart met warme vanillesaus en slagroom? Van melk, limonade tot wijn of whisky. We hebben genoeg keuze om uw keel te smeren. Voor de theeliefhebber is er o.a. keuze uit diverse smaken Fair Trade thee.

Image
Dranken e.d.

Speciaal bieren

Voor de echte biergenieter hebben wij een kaart met wel 16 speciaal–bieren samengesteld van zowel eigen als buitenlandse bodem. Naast het aanbod vermelden we hierin middels een korte beschrijving ook de herkomst, de smaak en het alcoholpercentage. Speciaal door uw gastheer geproefd en geselecteerd.
Geniet ervan, anders doet een ander het!

Image
Bieren
Afbeelding
cta banner

Personeel gezocht

Tekst

Zoek je nog een leuke baan in de horeca om te werken in een gezellig team?
Nu wij weer opgestart zijn zoeken wij extra keukenpersoneel en bedieningspersoneel.